



## ISP Advisory Group: Modeling Subgroup Inputs for the Integrated System Plan Study Plan

March 21, 2022

10:00AM - 12:30PM (MST)

10:00-10:15		Welcome, Opening Remarks, Agenda Overview and Introduction Angie Bond-Simpson (SRP) Lakshmi Alagappan, (E3)
10:15-10:25		Recap of Scenarios and Sensitivities  Jed Cohen, (SRP)
10:25-12:25		Review of Planning Area Inputs and Assumptions with Discussion SRP Planning Area Leads
10:25	20 Mins	Load Forecasting Inputs and Assumptions – with Discussion Harry Sauthoff (SRP)
10:45	20 Mins	Customer Programs Inputs and Assumptions – with Discussion Nathan Morey (SRP)
11:05	10 mins	Coffee Break
11:15	40 mins	Resource Planning Inputs and Assumptions – with Discussion Michael Reynolds (SRP)
11:55	15 mins	<b>Transmission Planning Inputs and Assumptions – with Discussion</b> Justin Lee (SRP)
12:10	15 mins	Distribution Planning Inputs and Assumptions – with Discussion Melissa Martinez (SRP)
12:25-12:30		Wrap-up & Next Steps Angie Bond-Simpson (SRP)